02.08.2016 09:31

Pools international hard op weg naar Leicester

Bartosz Kapustka kijkt om zich heen tijdens het EK-duel Polen - Portugal (30-06-2016).
Bartosz Kapustka kijkt om zich heen tijdens het EK-duel Polen - Portugal (30-06-2016).

Bartosz Kapustka speelt aankomend seizoen hoogstwaarschijnlijk voor Leicester City. De Pool is maandagmiddag naar Leicester afgereisd om zijn transfer naar de Engelse kampioen af te ronden.

De negentienjarige middenvelder staat momenteel onder contract bij Cracovia Kraków en speelde al ruim zestig officiële wedstrijden in het shirt van Cracovia Kraków. Volgens Sky Sports moet Leicester City bijna negen miljoen euro betalen voor de middenvelder, die onlangs met Polen actief was op het EK in Frankrijk. Kapustka kwam in Frankrijk tot vier wedstrijden. Twee keer mocht hij in de basis beginnen.

Kapustka werd in een eerder stadium ook in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar de Amsterdammers hebben de middenvelder niet kunnen overtuigen van een transfer naar Ajax. Leicester City raakte N'Golo Kanté kwijt aan Chelsea, maar The Foxes wisten zich onder meer te versterken met Luis Hernández (Sporting Gijón) en Ahmed Musa (CSKA Moskou). Kapustka kan de vijfde aanwinst van Leicester City worden.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner