05.08.2016 19:34

PSV kan beschikken over Moreno en Willems

PSV kan zaterdag in de uitwedstrijd bij FC Utrecht een beroep doen op Héctor Moreno en Jetro Willems. Beide verdedigers bleken vrijdag voldoende fit om in de Galgenwaard te kunnen starten.

PSV opent bij FC Utrecht de jacht op het derde kampioenschap op rij. De club is voor velen ook dit seizoen weer favoriet voor de titel en versloeg zondag bekerwinnaar Feyenoord (1-0) in de strijd om van de Johan Cruijff Schaal. "Dit seizoen wordt misschien nog wel moeilijker dan vorig jaar", zei vrijdag trainer Phillip Cocu. "Niemand gaat het ons cadeau doen. Ploegen zullen nog gemotiveerder zijn, willen nog liever van ons winnen. Het wordt een interessant jaar, wij zijn tot favoriet gebombardeerd en moeten er alles aan doen om dat waar te maken.''

Cocu verloor als trainer nog nooit in Utrecht. "We hebben er de laatste jaren altijd goede resultaten neergezet, maar dat zegt nu niets", zei hij. "Utrecht-uit is altijd een lastige wedstrijd. Het is een goede ploeg, tactisch sterk, wij moeten een heel goede dag hebben om van hen te winnen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner