06.08.2016 08:01

Jans: "Minstens drie keer moeten scoren"

Over het spel van PEC Zwolle op bezoek bij NEC was trainer Ron Jans niet zozeer ontevreden. Het resultaat daarentegen was voor de oefenmeester wel teleurstellend (1-1). "We hadden minstens drie keer moeten scoren. NEC staat nu boven ons, omdat de N eerder komt dan de P in het alfabet. Het is ons eigen stomme schuld dat wij niet bovenaan staan."

Vooral in de eerste helft was PEC Zwolle de bovenliggende partij en kreeg het een handvol aan kansen die beter benut konden worden. Met name Anass Achahbar, Queensy Menig en Kingsley Ehizibue lukten het niet om een goede aanval om te zetten in een doelpunt. "Over het spel ben ik niet ontevreden. Er zitten dingen in waardoor ik denk dat we wel weer leuke dingen kunnen doen. Het scorend vermogen moet beter." aldus Jans.

Volgens de trainer was PEC Zwolle tachtig minuten lang de bovenliggende partij geweest. "Daarom is het zo zonde dat we hier niet met een overwinning vandaan gaan." Enige doelpuntenmaker aan de kant van PEC Zwolle was Queensy Menig: "Menig heeft het goed gedaan vanavond", besluit de trainer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner