07.08.2016 09:49

Petrović wil versterking: "Even Wang zoeken"

Željko Petrović tijdens zijn debuut als coach van ADO Den Haag. Zijn ploeg wint met 3-0 van Go Ahead Eagles. (06-08-2016)
Željko Petrović tijdens zijn debuut als coach van ADO Den Haag. Zijn ploeg wint met 3-0 van Go Ahead Eagles. (06-08-2016)

Željko Petrović luisterde zijn debuut als coach van ADO Den Haag op met een prima zege op promovendus Go Ahead Eagles. De oefenmeester liet na afloop weten bij eigenaar Hui Wang aan te zullen dringen op versterkingen.  

Petrović hoopt in ieder geval Ajax-aanvaller Sheraldo Becker binnen te halen, die vorig jaar nog op huurbasis voor PEC Zwolle speelde. "Becker moet komen, ik heb met hem gesproken en hem vaak aan de lijn gehad. Hij wil graag", liet de Montenegrijnse oefenmeester weten aan Voetbal International. Petrović mocht tot nu toe vijf transfervrije aanwinsten verwelkomen in het Kyocera Stadion.

De clubleiding van ADO Den Haag mikt dit jaar op een plek in de middenmoot, maar Petrović denkt daarvoor nog wel enkele versterkingen voor nodig te hebben. "Wij hebben echt heel veel spelers nodig om ons doel te bereiken. Met een beetje pech speelde je voor plek twaalf tot veertien. Er zijn een stuk of zes, zeven spelers vertrokken. Als ik nog een of twee spelers krijg ben ik hartstikke blij. Dan weet ik dat we een goed seizoen gaan draaien."

De Chinese eigenaar van ADO kan binnenkort een bezoekje verwachten van Petrović. "Even Wang zoeken. Voor dealtjes moet ik bij hem zijn, hij heeft het geld, niet bij de perschef", vertelde de oefenmeester met een glimlach.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner