07.08.2016 10:40

Lamprou: "Van binnen doet dit echt heel pijn"

Willem II-doelman Kostas Lamprou heft vertwijfeld zijn handen ten hemel. De keeper gaat gruwelijk in de fout tegen Vitesse. (06-08-2016)
Willem II-doelman Kostas Lamprou heft vertwijfeld zijn handen ten hemel. De keeper gaat gruwelijk in de fout tegen Vitesse. (06-08-2016)

Kostas Lamprou kende geen fijne avond bij Willem II. De doelman moest zaterdag vier keer 'vissen' tegen Vitesse en ging afgrijselijk in de fout bij de 0-2 voor de Arnhemmers.

Een slap schot van Valeri Qazaishvili was Lamprou te machtig, waarna de doelman de bal zelf over de lijn duwde. Daarna was er geen houden meer aan voor de Tilburgers en liep Vitesse nog voor rust uit naar 0-4. "Van binnen doet dit echt heel pijn", laat Lamprou weten aan Omroep Brabant. "Echt heel zuur. En onverwacht. Dure fouten. De tweede was echt een blunder. Ongelukkig. Ik mag mijn handen niet gebruiken, toch doe ik het. Ik weet niet waarom."

De oud-doelman van Feyenoord baalt van de zware nederlaag tegen Vitesse, dat nog meer doelpunten had kunnen maken. "Na die 2-0 zijn we echt uit elkaar gevallen", verzucht Lamprou. "Ze konden makkelijk doorlopen. Zo'n avond waarop alles tegen zit. Een harde les. Vervelend voor de supporters, zij hadden hoge verwachtingen na een goede voorbereiding. En dan krijg je er vier om je oren. Mijn excuses. Dit neem ik mezelf kwalijk. Ik heb iedereen teleurgesteld. Maar het leven is zoals het is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner