07.08.2016 15:52

Nieuwelingenlegioen vormt basis Roda JC

Fans van Roda JC zorgen voor veel sfeer voorafgaande aan de oefenwedstrijd tegen het Duitse Alemannia Aachen. (16-07-2016)
Fans van Roda JC zorgen voor veel sfeer voorafgaande aan de oefenwedstrijd tegen het Duitse Alemannia Aachen. (16-07-2016)

Ook voor Roda JC Kerkrade en Heracles Almelo gaat de Eredivisie beginnen. In het Parkstad Limburg Stadion zien de fans van de thuisploeg meteen een hoop nieuwe namen aan de aftrap verschijnen. Allereerst staat er natuurlijk een andere coach voor de groep in de persoon van Yannis Anastasiou.

In de verdediging zijn de nieuwkomers de Duitse Frederic Ananou en landgenoot Roel Brouwers. De centrale verdediger keert na elf jaar terug op het oude nest na avonturen bij SC Paderborn 07 en Borussia Mönchengladbach. De Limburgse aanval is totaal vernieuwd met Cyprioot Nestoras Mitidis, Deen David Boysen en de van SC Cambuur overgekomen Mikhail Rosheuvel.

Heracles Almelo start met drie wijzigingen ten opzichte van het duel van afgelopen donderdag tegen Arouca (0-0). Thomas Bruns en Brandley Kuwas worden vervangen door Peter van Ooijen en Brahim Darri. Verdediger Ramon Zomer is niet geheel fit en buiten de wedstrijd selectie gelaten. Zijn vervanger naast Mike te Wierik is de 18-jarige Justin Hoogma. 

Volg het duel hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner