08.08.2016 09:35

Boze Veltman: "Hij naaide mij een kaart aan"

Joël Veltman is boos op Zakaria El Azzouzi. De verdediger vindt dat de Ajax-huurling, die dit seizoen uitkomt voor Sparta, zondag na een duel met Veltman zich aanstelde. Na een duel met de verdediger ging de aanvaller schreeuwend naar de grond. Die actie leverde Veltman zijn tweede gele kaart op waarna El Azzouzi weer opstond en verder kon.

"Hij begon te schreeuwen alsof hij zijn been had gebroken, zag dat de scheidsrechter geel trok en vloog weg als een vlinder uit zijn coconnetje", toont Veltman zijn woede in gesprek met De Telegraaf. "Hij naaide me duidelijk een kaart aan, maar daar moet je als scheidsrechter niet intrappen." Nu moet Veltman de volgende wedstrijd, de thuiswedstrijd tegen Roda JC, missen door een schorsing.

Ook was Veltman niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Kevin Blom. "Hij gaf acht keer geel in een heel normale wedstrijd. Dat zie je helaas altijd aan het begin van het seizoen." Desondanks wonnen de Amsterdammers de eerste wedstrijd met 1-3 van de Rotterdammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner