08.08.2016 10:06

Van Hanegem gelooft in drietal Feyenoorders

Feyenoord maakte in de eerste speelronde indruk. De Rotterdammers deden FC Groingen veel pijn door vijfmaal te scoren. Columnist Willem van Hanegem gelooft dat drie Feyenoord-aanwinsten heel belangrijk kunnen worden.

"Brad Jones, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen kunnen Feyenoord verder helpen. Jones is gewoon een prima keeper, niet te vergelijken met de Zweed Pär Hansson die in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV onder de lat stond. Hansson veroorzaakte vooral onrust, Jones zorgde voor het tegenovergestelde", is Van Hanegem lovend in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

"In de aanloop naar een seizoen roepen veel spelers van Feyenoord dat ze mee gaan doen om de prijzen. Die verhalen lees ik al jaren. Maar als je zo start als mijn club in Groningen, dan voeg je gelukkig de daad bij het woord", gaat 'De Kromme' verder. "Dat hoort Feyenoord uit te stralen. Niet dat zielige gezanik over beperkte budgetten of keer op keer vertellen dat de concurrentie veel spelers heeft gekocht. Nee, zelf de borst vooruit en laten zien dat je iets van plan bent."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner