08.08.2016 12:25

Jones : "Blij met mijn eerste minuten"

Brad Jones stapt als nieuwe speler van Feyenoord uit de helikopter op de Open Dag van de club. (17-07-2016)
Brad Jones stapt als nieuwe speler van Feyenoord uit de helikopter op de Open Dag van de club. (17-07-2016)

Brad Jones stond zondag voor het eerst onder de lat bij Feyenoord. De Australische goalie kende een goed debuut en hield de belangrijke nul, terwijl Feyenoord zelf vijfmaal het net vond. Een goed begin van de competitie dus.

"Het belangrijkst is dat we hebben gewonnen, maar persoonlijk ben ik blij dat ik mijn eerste officiële minuten heb gemaakt", kijkt Jones terug op de officiële clubwebsite. "In de voorbereiding heb ik wat vertraging opgelopen vanwege een lichte blessure aan mijn bovenbeen. Dat was een klein beetje frustrerend, maar achteraf is het goed dat we het zo hebben aangepakt. Daardoor is de blessure niet verergerd en kon ik voluit gaan."

Met zo'n uitstekende start zijn de verwachtingen hoog bij Feyenoord. En daar komt druk bij kijken, weet ook Jones: "Het enige dat we kunnen doen, is proberen om in de volgende wedstrijd opnieuw dit niveau te halen. We zullen niet in iedere wedstrijd vijf goals maken, maar als we op deze manier spelen, zullen we altijd kansen creëren. Als we dan in verdedigend opzicht net zo goed georganiseerd blijven spelen als tegen FC Groningen, dan zijn we voor veel ploegen lastig te verslaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner