09.08.2016 20:45

Waasland-Beveren grijpt naast komst Drenthe

Drenthe kwam met Reading FC in het seizoen 2013/2014 uit in de Championship. (18-08-2013)
Drenthe kwam met Reading FC in het seizoen 2013/2014 uit in de Championship. (18-08-2013)

Royston Drenthe gaat dit seizoen niet spelen voor Waasland-Beveren. De Belgische club had goede hoop de middenvelder te contracteren, maar Drenthe heeft de stekker uit de onderhandelingen getrokken. De clubleiding van Waasland baalt van het afketsen van de deal.

"Er was inderdaad contact met Royston Drenthe en hij heeft medische tests afgelegd, maar we zijn niet tot een overeenkomst gekomen", bevestigt een woordvoerder van de club aan Sporza. Drenthe speelde afgelopen seizoen voor Banyas FC in de Verenigde Arabische Emiraten, maar is sinds deze zomer clubloos. Het is waarschijnlijk dat de onderhandelingen zijn stuk gelopen op de salariseisen van de 29-jarige middenvelder.

De clubleiding van Waasland-Beveren wil dat niet bevestigen. "Er zijn veel aspecten aan onderhandelingen. Als over een aspect geen overeenkomst wordt gevonden, houdt het op. Verder willen we daar liever niet over communiceren om niemand in diskrediet te brengen", besluit de woordvoerder van de Belgische club. Drenthe versleet afgelopen jaren de nodige clubs. Zo speelde de oud-Feyenoorder bij clubs in Engeland, Spanje, Rusland en ook in Turkije.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner