10.08.2016 19:40

Eintracht veegt bod op Castaignos van tafel

Luc Castaignos vertrekt voorlopig niet naar Sporting Lissabon. De Portugese club heeft een bod uitgebracht op de Nederlandse spits van Eintracht Frankfurt, maar die hebben de bieding resoluut afgewezen.

De 23-jarige Castaignos speelt sinds de zomer van 2015 in Duitsland, maar kwam vorig seizoen tot slechts negentien wedstrijden voor Eintracht Frankfurt. De spits was daarin goed voor vier treffers. Hoewel Castaignos geen indruk wist te maken in de Bundesliga, wil de Duitse club hem niet kwijt. Volgens Voetbal International heeft de clubleiding van Eintracht nog voldoende vertrouwen in de aanvaller, die er zelf ook geen moeite mee heeft om de club dit seizoen trouw te blijven.

Het bod dat Sporting Lissabon heeft uitgebracht is vooralsnog veel te laag om geaccepteerd te worden. Het is nog maar de vraag of de Portugese nummer twee van het afgelopen seizoen een tweede poging gaat wagen. Het contact van Castaignos loopt nog door tot de zomer van 2019. De aanvaller kwam eerder uit voor Feyenoord, beleefde een mislukt avontuur bij Internazionale en speelde daarna nog drie seizoenen voor FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner