11.08.2016 22:27

Kamp Tighadouini: "Adje wil naar Nederland"

Adnane Tighadouini krijgt niet veel speeltijd, maar tegen RCD Espanyol kan hij laten zien wat hij in huis heeft. (21-11-2015)
Adnane Tighadouini krijgt niet veel speeltijd, maar tegen RCD Espanyol kan hij laten zien wat hij in huis heeft. (21-11-2015)

Adnane Tighadouini wil het liefste terugkeren naar de Nederlandse velden. De vleugelspeler van Málaga mag op huurbasis vertrekken van zijn werkgever. Hoewel hij in de belangstelling staat van enkele Spaanse clubs, hoopt Tighadouini zijn geluk te hervinden in Nederland.

"Hij heeft meerdere opties in de tweede divisie van Spanje, maar die clubs heeft hij afgezegd", vertelt Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van de oud-speler van NAC Breda. "Adje wil terug naar Nederland", vervolgt de belangenbehartiger in gesprek met Voetbal International. Eerder deze transferperiode toonden Vitesse en FC Twente al hun interesse.

"Maar bij de belangstellende Nederlandse clubs speelt eigenlijk hetzelfde", gaat Slimani verder. "Zij moeten eerst spelers verkopen voordat ze hem aan kunnen trekken. Het is dus nog afwachten, maar we weten dat er in de laatste weken voor de transferwindow nog genoeg gebeurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner