18.08.2016 19:32

AZ treedt aan met Henriksen en Garcia

AZ-trainer John van den Brom heeft zijn elftal ten opzichte van afgelopen weekend op een plaats gewijzigd. Dabney dos Santos zit op de bank, in zijn plaats zal jongeling Levi Garcia spelen.

Bij de Alkmaarders staat Sergio Rochet onder de lat. Voor hem zullen Mattias Johansson, Ron Vlaar, Rens van Eijden en Ridgeciano Haps de verdediging vormen. Op het middenveld is Markus Henriksen gewoon van de partij. Hij raakte tegen PSV nog geblesseerd, maar staat samen met Derrick Luckassen en Stijn Wuytens gewoon aan de aftrap in Novi Sad. Voorin moeten Alireza Jahanbakhsh, Fred Friday en Levi Garcia voor gevaar zorgen. Die laatste naam is opvallend, aangezien Dabney dos Santos tegen PSV nog in de basis stond.

Bij tegenstander Vojvodina staat een oude bekend in de basiself van trainer Nenad Lalatović. Dejan Meleg speelde in het verleden voor AFC Ajax en SC Cambuur, maar is inmiddels weer terug in zijn vaderland. Marko Kordić staat vanavond in de goal namens de thuisploeg. Vladimir Kovačević, Nikola Antić, Darko Puškarić en Aleksandar Paločević spelen in de achterhoede. De middenlinie bestaat uit Siniša Babić, Filip Malbašić en Novica Maksimović. Voorin gaat Meleg samenspelen met Nemanja Miletić en Nikola Trujić.

Volg het duel tussen Vojvodina en AZ Alkmaar vanaf 20:00 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner