22.08.2016 13:30

De Boer baalt van debuut: "Erg teleurgesteld"

Internazionale-trainer Frank de Boer geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Chievo Verona - Inter (21-08-2016).
Internazionale-trainer Frank de Boer geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Chievo Verona - Inter (21-08-2016).

Frank de Boer is erg teleurgesteld over zijn debuut in Italië. Internazionale ging zondagavond op bezoek bij Chievo Verona en verloor met 2-0 dankzij twee treffers van de Sloveen Valter Birsa.

"We zijn erg teleurgesteld over deze wedstrijd", aldus de Nederlandse coach op de clubsite van Inter. "Je wilt altijd drie punten en niemand had deze prestatie verwacht. Het seizoen is pas net begonnen, we zullen zowel ons spel als fysiek moeten verbeteren", aldus De Boer die tegen Chievo begon met een 3-5-2-systeem. "Ik ben met deze formatie begonnen, omdat Chievo met een ruit op het middenveld speelde. Met drie man achterin hadden we nog een vrije verdediger over."

"We hebben nu een week de tijd om ons te verbeteren", vervolgt De Boer. "Zowel qua fysiek als de manier van spelen bij balverlies, dat was ook een onderdeel waar we problemen mee hadden. Het is lastig om de conditie van de spelers te verbeteren, want dat gaat het best door wedstrijden te spelen. Helaas staan er bij de wedstrijden nu al drie punten op het spel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner