23.08.2016 10:01

Superboer Parzyszek blij met 'gestolen punt'

Piotr Parzyszek (r.) ontsnapt aan de aandacht van Djavan Anderson (l.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - De Graafschap (22-08-2016).
Piotr Parzyszek (r.) ontsnapt aan de aandacht van Djavan Anderson (l.) tijdens het competitieduel SC Cambuur - De Graafschap (22-08-2016).

Piotr Parzyszek is blij dat De Graafschap er maandagavond in is geslaagd om een punt te pakken tegen SC Cambuur (1-1). De Friezen waren negentig minuten de bovenliggende partij, maar toch hield De Graafschap een punt over aan de wedstrijd tegen SC Cambuur.

Elf minuten voor tijd was de Poolse spits verantwoordelijk voor de gelijkmaker. "Ik scoorde en was opgelucht, maar ik keek meteen naar de klok", aldus Parzyszek tegenover Omroep Gelderland. "Ik had hem liever iets later willen maken, dan hadden we geen hectische slotfase gehad. Ik was er niet gerust op, ik heb vaker hier gespeeld en als het publiek erachter staat, dan kan het stormen."

"Dat het zo slecht ging komt door de duels", vervolgt de spits. "Thuis gaan we alle duels aan, in uitwedstrijden trekken we onze poot terug en gaan we de duels niet eens aan. Dan ga je hele moeilijke wedstrijden spelen in de Jupiler League. We hebben niks gecreëerd en trekken toch een punt over de streep, dat is ook de verdienste van de ploeg. Maar dat het een gestolen punt is, dat is een understatement."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner