23.08.2016 20:39

Chelsea FC vangt bot bij Milanese grootmacht

Chelsea FC wil de verdediging dolgraag versterken met Alessio Romagnoli. Manager Antonio Conte zou de verdediger naar Londen willen halen, maar lijkt naar iemand anders op zoek te moeten.

AC Milan heeft volgens Sky Sports een bod van zo'n 35 miljoen euro afgeslagen. Zodoende lijkt de 21-jarge Italiaans jeugdinternational gewoon in San Siro te blijven. Hij speelde afgelopen seizoen 34 wedstrijden in het shirt van de Italiaanse topclub.

Eerder was Romagnoli al actief bij twee andere Italiaanse clubs. Hij doorliep de jeugdopleiding van AS Roma en speelde ook dertien wedstrijden namens de Romeinse club. Daarin scoorde hij een doelpunt. Tussendoor was de verdediger actief bij Sampdoria, waar hij twee keer trefzeker was in dertig duels.

Roman Abramovitsj houdt zich namens Chelsea FC voorlopig vrij rustig op de transfermarkt. De club uit Londen trok wel twee keer de portemonnee. N'Golo Kanté kwam voor ruim 35 miljoen euro over van Leicester City en Michy Batshuayi werd voor 39 miljoen euro overgenomen van Olympique Marseille.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner