24.08.2016 14:45

NAC gaat weer zaken doen met Man City

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen staat langs de lijn tijdens het competitieduel FC Dordrecht - NAC (22-08-2016).
NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen staat langs de lijn tijdens het competitieduel FC Dordrecht - NAC (22-08-2016).

NAC Breda gaat zich voor het verstrijken van de transferdeadline opnieuw versterken. De Bredanaars zijn in gesprek met Manchester City om nog een aantal toptalenten van Manchester City over te nemen.

"De komende dagen krijgen we er waarschijnlijk nog wat toptalenten van Manchester City bij", aldus Marinus Dijkhuizen, trainer van NAC, in gesprek met De Telegraaf. "Daarna kunnen we met z'n allen gaan bouwen aan een NAC dat dit seizoen wél gaat promoveren naar de Eredivisie, waar het thuishoort." Ashley Smith-Brown, Thomas Agyepong, David Faupala en Brandon Barker kwamen al over van Manchester City.

Dijkhuizen kwam halverwege het afgelopen seizoen aan het roer te staan bij NAC. Tijdens de zomer besloot NAC - in overleg met Dijkhuizen - om de boel om te gooien. "Qua spelers, maar ook qua beleid. Zo maken we sinds dit seizoen veel langere dagen op het trainingscomplex en heeft de club flink geïnvesteerd op het gebied van fysiologie, videoanalyse en voeding. Daarin had NAC namelijk een flinke achterstand."

"Waar spelers hier voorheen naartoe kwamen om vooral een goed salaris op te strijken, hebben we nu een selectie met jongens die blij zijn om voor NAC te mogen spelen, heel veel bezig zijn met elkaar en barsten van de potentie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner