24.08.2016 15:18

Bosz: "Dan moet je honderd procent zijn"

Ajax-trainer Peter Bosz verwacht van zijn spelers dat ze honderd procent fit zijn, anders hebben ze een probleem met de oefenmeester van de Amsterdammers. Bosz zit niet te wachten op spelers die 95 procent fit zijn.

Woensdagavond staat er voor Ajax een belangrijke wedstrijd op het programma. Ajax kan zich kwalificeren voor de Champions League, maar dan moet Ajax wel zien af te rekenen met FK Rostov. "Dit zijn wedstrijden die op het scherpst van de snede gespeeld worden. Dan moet je honderd procent zijn. Ik heb niks aan spelers die 90 of 95 procent fit zijn", aldus Bosz tegenover Ajax TV, die in gesprek gaat met zijn selectie over de fitheid van de spelers. "Ze moeten heel eerlijk voor zichzelf en de groep zijn."

"Champions League spelen is op clubniveau het hoogst haalbare", vervolgt Bosz. "Daar wil je bij zijn. Maar ook voor de club is financieel heel belangrijk. Daar is iedereen van doordrongen. We zijn er één wedstrijd van verwijderd. Het wordt niet de makkelijkste wedstrijd, maar we gaan er alles aan doen om het te bewerkstelligen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner