25.08.2016 10:17

Gudelj: "Dit mag zeker niet gebeuren"

Nemaja Gudelj baalt ontzettend van het feit dat Ajax aankomend seizoen niet actief zal zijn in de Champions League. De Amsterdammers verloren woensdagavond in Rusland met 4-1 van FK Rostov. In eigen huis werd er gelijkgespeeld (1-1) tegen Rostov.

"Geen Champions League en al die verliespunten in de Eredivisie", aldus de Serviër op de clubsite van de Amsterdammers. "We moeten elkaar als spelers nu in de ogen aankijken en eerlijk zeggen wat er fout gaat. Geen verstoppertje spelen. Voetbal is hard en we moeten eerlijk naar elkaar zijn om beter te worden. Dan ben je ook een team."

"Dit mag zeker niet gebeuren", vervolgt de middenvelder. "Dit was gewoon een kutavond. We hebben van tevoren dingen afgesproken. Een van die dingen was dat wij zouden laten zien dat wij de Champions League liever wilden bereiken. Dat is geen moment te zien geweest."

"We lopen met schijt in de broek. Hoe dat komt, ik weet ik niet. We zijn op volwassenheid afgetroefd. We speelden kinderachtig en slordig voetbal en zij zaten er bovenop. In de rust staat het pas 1-0 en dan krijg je na rust nog een aantal klotegoals tegen…"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner