25.08.2016 11:30

Doe mee en win een voetbalreis naar Londen

Wil jij een voetbaltrip naar het mekka van de voetbalwereld winnen voor twee personen?  Je hoeft alleen maar mee te doen met de Eredivisiepoule om kans te maken op deze geweldige trip!

Het werkt heel simpel. Meld je aan via poule.voetbal.com en doe mee met de Sports Experience Eredivisiepoule. Door wekelijks of maandelijks voorspellingen door te geven doe je mee en diegene die de meeste punten weet te verzamelen wint de voetbalreis naar Londen. De voetbalreis voor twee personen t.w.v. €750,-  is compleet verzorgd met vervoer, hotel en tickets voor de voetbalwedstrijd. Daag gerust je vrienden, collega’s, en/of voetbalteam uit en maak zelf een subgroep in deze poule, zodat er een onderling klassement ontstaat. Aanmelden kan tot 10 september. Vanaf dat moment gaat de definitieve puntentelling voor het klassement van start en begint iedereen met nul punten.

Sports Experience

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Sports Experience. Deze onderneming heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het organiseren van voetbalreizen naar de belangrijkste competities in West-Europa. Denk daarbij aan de competities in Engeland, Duitsland,  Schotland, Spanje, Portugal en Italië.

Meer prijzen

Naast het winnen van de voetbalreis is het ook mogelijk een Eredivisie-shirt naar keuze te winnen, het voetbalboek ’25 jaar voetbalfotografie’ en speciale voetbalveters genaamd ‘Goalies’. Deze veters zijn voorzien van de Hexagrip technologie, deze speciale technologie zorgt ervoor dat de veters en voetbalschoenen meer grip kunnen bieden. Een goede bijkomstigheid voor die beslissende pass of schot op het doel. Deze veters zijn beschikbaar gesteld door Laceking.com.

Doe mee!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner