27.08.2016 11:30

Robben weer eens tegen oude club: "Te gek"

Meer dan normaal kijkt Arjen Robben uit naar de komende campagne in de Champions League. Met Bayern München werd hij in de groepsfase van het kampioenenbal gekoppeld aan zijn oud-werkgever PSV. Een geweldig gevoel voor Robben.

"Ik was zelf heel erg blij. Eindelijk een keertje terug naar Nederland. Sinds ik weg ben bij PSV wordt dit mijn dertiende seizoen Champions League in het buitenland en nog nooit speelde ik tegen een Nederlandse club. En nu, tegen mijn oude cluppie PSV, helemaal te gek", is de eerste reactie van Robben tegenover FOX Sports.

De Nederlandse aanvaller werd in 2004 door Chelsea weggekocht bij PSV. Daarna speelde Robben nog voor Real Madrid, waarna hij neerstreek in Beieren. De oud-speler van FC Groningen speelde bijna tachtig wedstrijden in de Champions League na zijn vertrek bij PSV, maar een duel met een Nederlandse opponent kwam er niet van.

Voor Robben is het nu zaak om fit te blijven. De vleugelaanvaller miste al de seizoensopening van Bayern München, maar hij is op de weg terug. "Het herstel verloopt volgens plan. Ik ben zelf ook tevreden. Het belangrijkste is om fit te worden en met name fit te blijven. Dat is het voornaamste doel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner