27.08.2016 12:10

Spits Van Wolfswinkel trekt boetekleed aan

Half FC Utrecht kijkt met verbazing naar het doel als Ricky van Wolfswinkel (m.) de bal tegen de touwen schiet voor de 1-0. (26-08-2016)
Half FC Utrecht kijkt met verbazing naar het doel als Ricky van Wolfswinkel (m.) de bal tegen de touwen schiet voor de 1-0. (26-08-2016)

Ricky van Wolfswinkel is ondanks zijn goal, alweer de derde in het huidige seizoen, niet tevreden met zijn prestatie in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De aanvalsleider van Vitesse maakte de 1-0, maar had de voorsprong ook kunnen verdubbelen.

"Ik had zelf de tweede moeten maken, dat zorgt dan voor bevrijding", stelt Van Wolfswinkel eerlijk in gesprek met FOX Sports. De man in de punt van de aanval faalde echter oog in oog met FC Utrecht-doelman Robbin Ruiter, waardoor de Domstedelingen in de wedstrijd bleven. "Je hoopt zo'n wedstrijd over de lijn te trekken, maar zij maakten nog een klotegoal."

Van Wolfswinkel aarzelde niet toen hij de 1-0 scoorde, hij vierde het feestje uitbundig. Gevoelens voor FC Utrecht heeft Van Wolfswinkel wel, maar hij is heel duidelijk over het scoren tegen zijn oude club. "Ik ben een professional en moet gewoon mijn ding doen. Ik ben blij op dat moment en dan juich ik." Vitesse wacht door het gelijkspel tegen FC Utrecht nog steeds op de eerste thuisoverwinning van het seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner