27.08.2016 15:30

Vorm bezorgt Tottenham punt tegen Liverpool

Het duel tussen Tottenham Hotspur en Liverpool in de Premier League heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. Beide clubs hielden elkaar op 1-1 in stadion White Hart Lane.

Michel Vorm verdedigde het doel van de Spurs. De vervanger van de geblesseerde Hugo Lloris voorkwam met enkele fraaie reflexen dat zijn club op grote achterstand ging rusten. Hij had alleen geen antwoord op een inzet van James Milner, die een strafschop benutte.

Vorm maakt geen deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor het eerste duel in de WK-kwalificatie met Zweden. Bondscoach Danny Blind geeft de voorkeur aan Jasper Cillessen, Jeroen Zoet en Maarten Stekelenburg.

Danny Rose bracht Tottenham Hotspur in de tweede helft op gelijke hoogte. Vincent Janssen stond toen ook al op het veld namens de thuisclub. Hij mocht na 27 minuten de geblesseerde Kyle Walker vervangen. Georginio Wijnaldum speelde de hele wedstrijd voor Liverpool.