27.08.2016 18:10

Ajax met Dijks, Boer en Onana naar Deventer

Doelman André Onana haalt tijdens zijn debuut voor Ajax teleurgesteld de bal uit het doel na de 1-1 van Willem II. (20-08-2016)
Doelman André Onana haalt tijdens zijn debuut voor Ajax teleurgesteld de bal uit het doel na de 1-1 van Willem II. (20-08-2016)

Zoals van tevoren werd verwacht zit Tim Krul nog niet bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel met Go Ahead Eagles. De goalie, gehaald als vervanger van Jasper Cillessen, is niet fit na een lange revalidatie. André Onana en Diederik Boer zijn de keepers die de Amsterdammers meenemen.

Daarnaast is Mitchell Dijks weer terug in de selectie. De linksback miste de wedstrijd tegen FK Rostov in de voorrondes van de Champions League met een blessure, maar lijkt tegen Go Ahead Eagles weer in actie te komen. Donny van de Beek ontbreekt in de selectie.

Ajax moet aanpoten in de Eredivisie om weer aan te haken bij concurrenten PSV en Feyenoord. De formaties uit Eindhoven en Rotterdam verspeelden nog geen punten en de club uit de hoofdstad wel. Het verschil tussen de traditionele top drie is nu vijf punten in het voordeel van PSV en Feyenoord.

Laatstgenoemde club komt zaterdagavond in actie, PSV en Ajax spelen op zondag.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner