27.08.2016 17:55

Anastasiou gooit spits Church voor de leeuwen

Simon Church maakt zaterdagavond zijn debuut namens Roda JC. De Welshman start in de punt van de aanval bij de Limburgers, die op bezoek bij Willem II op jacht gaan naar de eerste overwinning van het seizoen.

De spits werd drie dagen geleden overgenomen van Milton Keynes Dons en krijgt van trainer Yannis Anastasiou direct een basisplaats. De Limburgers speelden de laatste wedstrijden zonder echte spits, maar hebben nu met Church een echte targetman. Anastasiou kiest er ook voor om David Boysen te laten starten. Farshad Noor en Nathan Rutjes, die tegen Vitesse (0-1) nog in de basis begonnen, zitten op de bank. Verder neemt Frederic Ananou de plaats van de ervaren Roel Brouwers in.

Willem II stuntte vorige week door in de Amsterdam ArenA Ajax met 1-2 te verslaan. Trainer Erwin van de Looi wijzigt zijn team ten opzichte van dat duel op één plaats. Andreas Calcan krijgt voorin de voorkeur boven Bruno Andrade. Het is de tweede basisplaats voor de Roemeen, die ook in de eerste wedstrijd van het seizoen startte.

De wedstrijd is vanaf 18:30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner