27.08.2016 18:08

Koeman verslaat met Everton ook Stoke City

Trainer Ronald Koeman is na drie competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen met Everton. De trainer boekte met zijn nieuwe club in het duel met Stoke City de tweede zege in drie duels: 1-0.

Het doelpunt kwam op naam van Shay Given, de keeper van Stoke City die de bal na een strafschop van Leighton Baines in eigen doel werkte. Maarten Stekelenburg verdedigde het doel van Everton. Erik Pieters speelde het hele duel voor Stoke.

Swansea City had weinig aan een treffer van Leroy Fer in het uitduel met Leicester Cty. De regerend kampioen won uiteindelijk met 2-1. Jamie Vardy en Wes Morgan scoorden voor Leicester.

Janmaat

Southampton speelde voor eigen publiek met Virgil van Dijk als basisspeler gelijk tegen Sunderland (1-1). Patrick van Aanholt maakte de negentig minuten vol voor de bezoekers.

Daryl Janmaat heeft zijn debuut gemaakt voor Watford. De rechtsback, overgekomen van het gedegradeerde Newcastle United, mocht na rust invallen in het door zijn ploeg verloren duel met Arsenal (1-3). Nordin Amrabat had een basisplaats bij Watford. Santi Cazorla, Alexis Sánchez en Mesut Özil scoorden voor Arsenal.