27.08.2016 22:55

Milik scoort tweemaal voor SSC Napoli

Arkadiusz Milik heeft zich met twee doelpunten laten zien bij SSC Napoli. De oud-spits van Ajax, vertrokken voor 32 miljoen euro, maakte de eerste treffers van zijn club in het thuisduel met AC Milan (4-2).

Milik bracht Napoli op een voorsprong van 2-0. De thuisclub uit Napels liet de bezoekers na rust op gelijke hoogte komen. Mbaye Niang en Suso brachten AC Milan terug in de wedstrijd. Napoli kwam op 3-2 door José Callejón, na goed voorbereidend werk van Dries Mertens: 3-2. Callejón schoot in blessuretijd nogmaals raak, via zijn tegenstander Alessio Romagnoli van AC Milan.

AC Milan eindigde het duel met tien man. Mbaye Niang kreeg in de slotfase een tweede gele kaart. De Milanezen wisten in de eerste speelronde wel een overwinning te boeken, Napoli speelde toen gelijk.