29.08.2016 10:22

Wolters voelt in Deventer klik met Ritzmaier

Marcel Ritzmaier (l.) draait weg bij Joël Veltman (r.) tijdens de competitiewedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ajax. (28-08-2016)
Marcel Ritzmaier (l.) draait weg bij Joël Veltman (r.) tijdens de competitiewedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ajax. (28-08-2016)

Marcel Ritzmaier maakte afgelopen weekend zijn debuut in het shirt van Go Ahead Eagles en dat is Randy Wolters bevallen. Wolters voelde direct een klik met de van PSV gehuurde middenvelder. Go Ahead verloor echter voor eigen publiek met 3-0 van Ajax.

"Een halve training, meer hadden we niet nodig om elkaar goed aan te voelen", liet Wolters weten aan De Stentor. "Vorig jaar had ik dat met Chris David. Ook daarom was ik er kapot van dat hij die zware knieblessure opliep, al vroeg in het seizoen. Maar ook met Marcel heb ik zo'n klik. Hij laat mij beter voetballen. Zo'n speler heb ik nodig, iemand die me bedient, die me wegsteekt en met wie ik kan combineren."

"Voetbal is een taal waarbij je niet hoeft te praten. Het gaat om kijken en dan doen. Ik weet nog dat ik vroeger vaak de straat op ging om een balletje te trappen. Vaak met kinderen die ik helemaal niet kende. Maar het maakte geen snars uit waar ze allemaal vandaan kwamen, om toch goed samen te kunnen spelen. Voetbal is een universele taal." Go Ahead staat na vier duels op een punt in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner