30.08.2016 09:27

'Vitesse laat Qazaishvili naar Polen vertrekken'

Valeri Qazaishvili (r.) vecht een stevig duel uit met Jordens Peters (l.) tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse (06-08-2016).
Valeri Qazaishvili (r.) vecht een stevig duel uit met Jordens Peters (l.) tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse (06-08-2016).

Valeri Qazaishvili speelt de rest van het seizoen in Polen. De middenvelder verlaat Vitesse voor een avontuur bij Legia Warschau. De Poolse club gaat de international uit Georgië voor één seizoen huren.

Volgens Voetbal International heeft Legia Warschau tevens de optie om Qazaishvili aan het einde van het seizoen definitief over te nemen. De middenvelder is momenteel in Georgië om zich voor te bereiden op het WK-kwalificatieduel met Oostenrijk, maar Qazaishvili heeft toestemming om het trainingskamp te verlaten om medisch gekeurd te worden door Legia Warschau.

Als Qazaishvili zonder problemen door de medische keuring geraakt, dan kan de transfer afgerond worden. De middenvelder hoopt bij Legia Warschau, dat aankomend seizoen actief zal zijn in de Champions League, op speeltijd. Qazaishvili begon dit seizoen onder Vitesse-trainer Henk Fraser in de basis, maar de Georgiër is zijn basisplaats inmiddels kwijt. Tijdens de speelronde drie mocht Qazaishvili nog invallen, maar afgelopen weekend bleef Qazaishvili negentig minuten op de bank zitten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner