31.08.2016 08:41

Boëtius: "Er was een kans om weg te gaan"

Jean Paul Boëtius vecht een duel uit met Jakub Blaszczykowski in de Europa League-wedstrijd tussen FC Basel en Fiorentina. (17-09-2015)
Jean Paul Boëtius vecht een duel uit met Jakub Blaszczykowski in de Europa League-wedstrijd tussen FC Basel en Fiorentina. (17-09-2015)

Jean-Paul Boëtius weigert te vertrekken bij FC Basel zonder voor een basisplaats te hebben geknokt. De voormalig speler van Feyenoord komt nauwelijks aan spelen en had deze transferzomer de mogelijkheid om te vertrekken. Ook clubs uit Nederland informeerden naar de aanvaller.

"Er was een kans om weg te gaan en er was ook interesse vanuit Nederland, ja. Maar ik wil niet weglopen van de situatie. Ik moet gewoon bikkelen", vertelt Boëtius aan De Telegraaf. "Basel heeft veel geld voor mij betaald, het is nu nog niet gelopen zoals het moet, maar mijn periode daar is nog niet afgelopen." Boëtius heeft nog een driejarig contract in Zwitserland.

"Het is lastig als je vier weken achter elkaar op de bank zit en niet eens mag warmlopen. Dan raak je boos, teleurgesteld. Ik heb na Feyenoord een mooie stap gemaakt en ik ga nog een mooie stap maken." Tot op heden speelde de vleugelspeler dertien competitiewedstrijden voor Basel. Daarin maakte hij drie doelpunten en had Boëtius zes keer een basisplaats.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner