13.09.2016 20:29

Groningen behoudt volste vertrouwen in Faber

FC Groningen is het nieuwe seizoen dramatisch gestart. Na vijf wedstrijden staan de noorderlingen met slechts twee punten op de zeventiende plaats in de Eredivisie. Trainer Ernest Faber wacht nog op zijn eerste zege als trainer van FC Groningen, maar zijn positie staat zo vroeg in het seizoen nog niet ter discussie.

Op de clubwebsite van de Groningers houdt algemeen directeur Hans Nijland de Groninger supporters op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij de club. Nijland blikt ook terug op de start van de competitie, waarin FC Groningen verloor van Feyenoord (0-5), Excelsior (2-0), FC Twente (3-4) en gelijkspeelde tegen PSV (0-0) en Sparta (1-1).

"De laatste jaren kenden we doorgaans een prima start van de competitie. We zullen dus de komende weken vol aan de bak moeten om de weg naar boven te vinden. Aan goede wil geen gebrek, maar we hebben vooral resultaat nodig. Dat wordt nog een pittige klus, maar we hebben er alle vertrouwen in dat hoofdtrainer Ernest Faber met zijn staf hierin gaat slagen", zegt Nijland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner