17.09.2016 19:41

Eintracht Frankfurt biedt zieke Russ toekomst

Russ kreeg aan het einde van het vorig seizoen slecht nieuws na een dopingcontrole. De verdediger had een hoge hormoonwaarde en onderzoek wees uit dat hij teelbalkanker had. Russ kwam eerst nog in actie voor Eintracht Frankfurt in de play-offs voor promotie en degradatie. Daarna liet hij zich behandelen. Russ hoopt dat hij in de winterstop de training bij zijn club uit de Bundesliga kan hervatten.

Eintracht Frankfurt wist op zaterdag haar tweede thuiswedstrijd te winnen van Bayer Leverkusen. Een raak schot van spits Alexander Meier zette de thuisclub op voorsprong. Niet veel later maakte Javier Hernández gelijk. Eintracht Frankfurt toonde veerkracht door tien minuten voor tijd de 2-1 tegen de netten te schieten. Marco Fabián was de maker van de treffer.

Javier Hernández, de spits die in de zomer van 2015 Manchester United verruilde voor Bayer Leverkusen, kreeg de uitgelezen mogelijkheid om de stand weer gelijk te trekken. De Mexicaan miste echter vanaf elf meter, waardoor de drie punten in de Commerzbank-Arena bleven.  

 

ANP / Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner