17.09.2016 20:40

Lazio thuis eenvoudig voorbij Pescara

Sergej Milinković-Savić torent boven Pescara-verdediger Francesco Zampano uit en zet Lazio Roma op een 1-0 voorsprong. (17-09-2016)

Lazio heeft zaterdagavond voor eigen publiek van Pescara gewonnen (3-0). Sergej Milinković-Savić, Stefan Radu en Ciro Immobile scoorden in de hoofdstad van Italië.

Ledian Memushaj verzuimde Pescara op voorsprong te zetten. De international van Albanië miste op een koddige wijze een penalty, die via de reclameborden tegen de assistent-scheidsrechter aankwam.

In de tweede helft liep Lazio Roma binnen een tijdsbestek van tien minuten uit naar 3-0.  Sergej Milinković-Savić zette de thuisclub op voorsprong. Stefan Radu verdubbelde de score voordat Ciro Immobile de eindstand van 3-0 op het scorebord zette.

Aan de kant van Lazio speelde Stefan de Vrij de hele wedstrijd. Na langdurige problemen met het kraakbeen rond de knie bleef de verdediger opnieuw negentig minuten op het veld. De Vrij lijkt daardoor klaar te zijn voor zijn rentree in het Nederlands elftal, dat volgende maand twee keer thuisspeelt in de WK-kwalificatie tegen Wit-Rusland en Frankrijk.

Wesley Hoedt en Ricardo Kishna kregen geen speeltijd voor de club die zeven punten uit vier duels in de Serie A heeft verzameld.