18.09.2016 20:32

Stegeman niet tevreden: "Het moet beter"

Heracles Almelo ging zondagmiddag in eigen huis onderuit tegen Ajax (0-2). Het was een wedstrijden waarin beide ploegen zeer moeizaam speelden. Heracles-trainer John Stegeman zag ook niet een sterk Heracles.

"Ik heb geen onwil gezien vandaag. Ik denk dat we heel graag wilden, maar dat we vooral bij balbezit heel slordig waren. Dat is niet goed en dat moet beter. Ik vond dat we daar nauwkeurig hadden moeten zijn. Dat heeft niet te maken met niet willen, maar misschien wel met kwaliteit", aldus de trainer van de Heraclieden tegenover de NOS.

Heracles heeft zes punten uit de eerste vijf wedstrijden gepakt. Waar de ploeg vorig seizoen in een flow zat, is het spel dit seizoen nog niet goed. "Ik bestrijd dat Heracles niet beter kan. Ik ben de hele week bij de ploeg, maar het moet allemaal nog wel groeien. Een bal van A naar B spelen heeft niet zoveel te maken met dat we niet beter kunnen."

"Ik vind dat we met elkaar heel hard hebben gewerkt en dat we het Ajax heel moeilijk hebben gemaakt. Wanneer dat doelpunt niet valt, wat in mijn optiek een cadeautje is dat ze uitpakken, moet ik het allemaal nog maar zien. Over de gehele linie was het te weinig om Ajax van de winst af te houden."

Stegeman maakt zich nog geen zorgen over zijn ploeg, dat pas één wedstrijd won. "Als we dit soort wedstrijden tegen Excelsior, ADO en Willem II gaan spelen, moet je je echt zorgen gaan maken. Als je tegen topploegen punten pakt, zijn dat bonuspunten. Alleen moet het wel veel beter, want anders krijg je het tegen de andere ploegen ook enorm moeilijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner