26.09.2016 14:17

Jørgensen lovend over publiek in De Kuip

Nicolai Jørgensen is gefocust tijdens het bekerduel Feyenoord - FC Oss (22-09-2016).
Nicolai Jørgensen is gefocust tijdens het bekerduel Feyenoord - FC Oss (22-09-2016).

Nicolai Jørgensen heeft pas een handvol wedstrijden in De Kuip gespeeld, maar de Deense aanvaller is lovend over het Rotterdamse publiek. Vooral de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Manchester United heeft indruk gemaakt op de spits.

"Toen ik naar Feyenoord ging, had ik natuurlijk wel het een en ander over het publiek hier gehoord. Maar nu ik het met eigen ogen en oren heb meegemaakt, ook die wedstrijd tegen Manchester United heb ervaren, weet ik pas hoe crazy het hier kan zijn. Daarom denk ik dat ons elftal ook niet met poep in de broek naar Istanbul gaat voor de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe."

"Ja natuurlijk spookt het daar, bij Fenerbahçe in het stadion", vervolgt Jørgensen tegenover De Telegraaf. "Of eigenlijk bij elke grote club in Istanbul. Turkse supporters maken er een heksenketel van. Ik speelde er twee jaar geleden nog in de Champions League tegen Galatasaray met FC Kopenhagen. Was ook hectisch op de tribunes, maar dan zeg ik tegenwoordig tegen iedereen: ben je wel eens in De Kuip geweest? Daar vinden tegenstanders het net zo spannend, hoor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner