26.09.2016 15:51

Gisdol krijgt waarschuwing van Stevens

Huub Stevens heeft Markus Gisdol, die onlangs werd aangesteld als trainer van Hamburger SV, gewaarschuwd. Stevens was tussen 2007 en 2008 actief als trainer bij de huidige nummer zeventien van de Bundesliga en weet wat Gisdol kan verwachten.

Stevens werkte in het verleden bij FC Schalke 04 samen met Gisdol. Laatstgenoemde fungeerde bij Schalke 04 als assistent van Stevens. De Duitse trainer was tevens de opvolger van Stevens bij 1899 Hoffenheim toen Stevens vanwege gezondheidsredenen besloot om te stoppen. "Hamburger SV is geen makkelijke club, dat moet hij wel beseffen", aldus Stevens.

"Je hebt ervaring nodig om daarmee te kunnen omgaan", vervolgt de Nederlander tegenover Hamburger Morgenpost. "En Markus heeft als hoofdtrainer in de Bundesliga alleen ervaring opgedaan bij Hoffenheim en verder als assistent-trainer. Markus is tactisch sterk. Hij moet punten gaan pakken, daar wordt hij op afgerekend."

Hamburger SV heeft na vijf speelrondes slechts één punten weten te bemachtigen, waardoor de clubleiding besloot om Bruno Labbadia op straat te zetten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner