26.09.2016 16:55

PSV mogelijk zonder Ramselaar tegen Rostov

PSV moet het woensdagavond waarschijnlijk doen zonder Bart Ramselaar. De middenvelder liep maandag tijdens de training een blessure op en lijkt het Champions League-duel met FK Rostov niet te halen.

Ramselaar begon afgelopen weekend tegen Excelsior (3-1 overwinning) - net als tijdens de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (4-0 overwinning) - in de basis, maar de kans dat de middenvelder woensdagavond aan de aftrap verschijnt tijdens het Champions League-duel met FK Rostov is niet al te groot. Ramselaar liep maandag een blessure op aan zijn bovenbeen. De middenvelder liep de blessure op na een schot.

Het is nog onduidelijk hoelang Ramselaar, die tijdens de afgelopen transferperiode overkwam van FC Utrecht, is uitgeschakeld. Jorrit Hendrix zal Ramselaar tegen Rostov waarschijnlijk vervangen, terwijl ook Siem de Jong kans maakt op een basisplaats. Manchester City-huurling Oleksandr Zinchenko zit in Rusland mogelijk voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De Oekraïner kampte met een knieblessure, maar lijkt inmiddels fit genoeg om speelminuten te maken.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner