26.09.2016 19:45

Opnieuw tegenvaller voor kwakkelend ADO

Aaron Meijers (l.) vecht een stevig duel uit met Yaw Yeboah (r.) tijdens het competitieduel FC Twente - ADO Den Haag (17-09-2016).
Aaron Meijers (l.) vecht een stevig duel uit met Yaw Yeboah (r.) tijdens het competitieduel FC Twente - ADO Den Haag (17-09-2016).

ADO Den Haag krijgt opnieuw een tegenvaller te verwerken. Aanvoerder Aaron Meijers viel zaterdag uit en hoewel de ernst van de kwetsuur nog niet vaststaat, is de middenvelder niet fit voor de wedstrijd van vrijdag.

De 28-jarige Meijers moest de strijd in de met 0-3 verloren thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen al na twintig minuten staken door een knieblessure. Hoe lang Zeljko Petrović het zonder zijn kapitein zal moeten stellen blijft voorlopig nog in het ongewisse, maar de confrontatie van vrijdagavond bij hekkensluiter PEC Zwolle komt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te vroeg, terwijl ook de beschikbaarheid van de Duitse stopper Thomas Meißner nog door een vraagteken wordt omgeven.

Een vollopende ziekenboeg is wel het laatste dat ADO op dit moment kan gebruiken. Een perfecte competitiestart werd gevolgd door een stevige dip. De Haagse formatie verloor de laatste drie competitiewedstrijden met duidelijke cijfers en is daarmee de plek in het linkerrijtje reeds kwijtgeraakt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner