26.09.2016 22:14

Kane sneller dan verwacht terug bij Spurs

Harry Kane zal vermoedelijk sneller dan verwacht terugkeren bij Tottenham Hotspur. Dat kon zijn trainer Mauricio Pochettino mededelen in de persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd van Tottenham tegen CSKA Moskou.

De 23-jarige spits viel vorige week tegen Southampton geblesseerd uit. De enkelkwetsuur zou de aanvaller volgens de eerste berichten tot wel twee maanden aan de kant kunnen houden, maar de Argentijnse trainer van de Londenaren had beter nieuws, al weigerde hij een hersteldatum te noemen. "We hebben een half uur geleden de scanresultaten gehad en we zijn blij. Het is heel positief. Ik ben geen dokter, ik kan niet zeggen wanneer hij terug is, maar het is stukken beter dan verwacht."

Als Pochettino zijn talisman daadwerkelijk binnen enkele weken weer kan inzetten, zal dat de druk op de schouders van Vincent Janssen vergroten. In de afwezigheid van de topschutter heeft de oud-speler van AZ een uitgelezen mogelijkheid zich in de kijker te spelen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de Nederlander de spitspositie bekleedt voor de wedstrijd van dinsdagavond in de Russische hoofdstad.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner