26.09.2016 22:27

Bestuur West Ham betuigt steun aan Bilić

De voorzitters van West Ham United, David Sullivan en David Gold, hebben maandag hun vertrouwen hun trainer Slaven Bilić uitgesproken. Dit naar aanleiding van de slechte seizoensstart van de club.

Het duo heeft een open brief gepubliceerd aan de supporters van de club, voornamelijk om ze te bedanken voor hun steun en goede gedrag in de overgang van het oude Upton Park naar hun nieuwe thuis, het London Stadium. Sullivan en Gold gingen echter ook in op de hopeloze vorm van West Ham. De ploeg verloor zondag met 0-3 van Southampton, de vierde nederlaag op rij. Daardoor bezetten The Hammers intussen een degradatieplaats, terwijl het Europese avontuur al vroeg eindigde na uitschakeling door het Roemeense Astra Giurgiu.

Het statement van de twee voorzitters is bedoeld om steun aan Bilić te betuigen. "Dit is helaas niet de competitiestart zoals we hem hadden voorgesteld. Iedereen kan de feiten zien. We scoren te weinig doelpunten en krijgen er teveel tegen. We gaan geen excuses zoeken en we weten dat Slaven en de ploeg deze week nog harder hun best zullen doen op het trainingsveld om de ommekeer teweeg te brengen", luidt hun relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner