29.09.2016 14:59

Gudelj heeft geloof in Europese overwintering

Nemanja Gudelj baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel Ajax - Vitesse (11-09-2016).
Nemanja Gudelj baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel Ajax - Vitesse (11-09-2016).

Nemanja Gudelj hoopt donderdagavond goede zaken te doen met Ajax in de Europa League. Dan ontvangen de Amsterdammers in eigen huis Standard Luik. De middenvelder ziet de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

"Ik geloof er heilig in dat wij met Ajax kunnen overwinteren en dat beseffen we ook", begint Gudelj zijn verhaal op de officiële clubwebsite. "Bij winst op Standard kunnen we de wedstrijden daarna ook wat vrijer gaan spelen. Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen én zin in. Ik hoop dat ik donderdag weer mag spelen, maar dat is nog even afwachten. In ieder geval zal ik volle bak gaan als ik speel."

De afgelopen wedstrijden moest de Serviër telkens genoegen nemen met een plek op de bank. Door de schorsing van Hakim Ziyech lonkt er een basisplek voor Gudelj.

De wedstrijd tegen Standard is een bijzonder duel voor Gudelj: "Sinds enkele weken is Aleksandar Jankovic de coach van Standard. Ik ken hem nog van onze gezamenlijke tijd bij Servië onder 21, toen hij de trainer was. Ik heb altijd een heel goede band met hem gehad. Aleksandar is ook een aantal keer naar Nederland gekomen voor een bezoek aan mij en mijn ouders. Het is zeker leuk en speciaal om hem nu weer tegen te komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner