01.10.2016 23:13

Babel helpt Deportivo in extra tijd aan zege

Ryan Babel heeft zijn eerste doelpunt voor Deportivo la Coruña gemaakt. Het was direct een belangrijke.

De Nederlandse aanvaller kwam zaterdag tegen Sporting Gijon halverwege de tweede helft als invaller binnen de lijnen en in de 92e minuut maakte hij het winnende doelpunt : 2-1.

Celso Borges bracht Deportivo in de eerste helft op voorsprong. Kort voor de invalbeurt van Babel zorgde Sergio Alvarez voor de gelijkmaker. Op aangeven van Emre Colak schoot Babel met rechts van buiten het zestienmetergebied de bal in het doel.

Dankzij de tweede zege van het seizoen passeerde Deportivo Sporting Gijon op de ranglijst. De club van Babel, die een contract heeft getekend tot 1 januari, staat nu op acht punten. Sporting Gijon heeft er zeven.