02.10.2016 15:29

Klaassen: "Bij vlagen goed, maar ook slordig"

Ajax-aanvoerder Davy Klaassen was voor de verandering een keer niet betrokken bij een goal van zijn team, maar zag Ajax wel met 3-2 winnen van FC Utrecht. Klaassen zag zijn teamgenoten goed spelen, alhoewel het niet alleen maar positief was.

"Ik vond ons bij vlagen zeer goed spelen, maar ook slordig, zodat zij hun spelletje konden spelen. We kwamen niet echt tot kansen", kijkt de aanvoerder met FOX Sports naar de eerste helft, waarin Ajax het moeilijk had. De Amsterdammers keken tegen een 0-1 achterstand aan. "In de tweede helft beginnen we meteen goed en valt die goal snel. Tot de 3-1 hadden zij niets in te brengen."

Drie goals scoren tegen FC Utrecht lukt Ajax lang niet altijd, ditmaal was het net voldoende voor de drie punten. "We moeten ons de tegengoals wel aanrekenen, maar dit is wel lekker voor de interlandperiode", stelt Klaassen, die ook kort ingaat op zijn samenwerking met Hakim Ziyech. "We spelen met de punt naar achteren en spelen allebei rond de spits. Als we in de ruimte spelen, is Hakim meer de aanvallende speler."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner