15.10.2016 13:48

Beugelsdijk wil de beuk erin gooien tegen Ajax

Tom Beugelsdijk kijkt reikhalzend uit naar het duel tussen ADO Den Haag en Ajax. De verdediger bewaart goede herinneringen aan het duel. In 2012 maakte hij tegen de Amsterdammers zijn basisdebuut en scoorde gelijk.

Op 23 september 2012 eindigde het duel tussen beide teams in een 1-1 gelijkspel. Beugelsdijk kan zich de bewuste wedstrijd nog heel goed herinneren. Het was een droomdebuut voor de verdediger. "Dat is misschien wel het belangrijkste moment in mijn carrière geweest. Altijd denk je wel aan dat moment", vertelt Beugelsdijk tegenover Omroep West. "Zondag is een nieuwe wedstrijd en dan hoop ik dat ik het weer mag doen."

Het liefst zou Beugelsdijk zondagmiddag opnieuw een doelpunt maken tegen Ajax. "Maar als iemand anders hem binnenschiet, vind ik dat natuurlijk ook goed", lacht de 26-jarige verdediger. "We moeten vol de beuk erin gooien. Als we de balletjes die ertussen vallen oppakken, maken we een goede kans. Met het publiek erachter kunnen wij het Ajax erg lastig maken. Het kan een mooie middag worden."

Beugelsdijk speelde tot nu toe negentig Eredivisie-wedstrijden in het shirt van ADO Den Haag. De mandekker maakte in het seizoen 2014/2015 de overstap naar het Duitse FSV Frankfurt, maar keerde na één jaar alweer terug in het Kyocera Stadion. Het contract van Beugelsdijk loopt nog tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner