16.10.2016 20:50

Klaassen: "Het was een eenzijdige wedstrijd"

Davy Klaassen heeft Ajax op voorsprong geschoten op bezoek bij ADO. De aanvoerder bedankt de man van de assist. (16-10-2016)
Davy Klaassen heeft Ajax op voorsprong geschoten op bezoek bij ADO. De aanvoerder bedankt de man van de assist. (16-10-2016)

Mede dankzij een doelpunt van Davy Klaassen boekte Ajax zondagmiddag een eenvoudige overwinning op ADO (0-2). De Amsterdammers controleerden de wedstrijd en hadden nog verder uit kunnen lopen.

"Ik denk dat het nog een magere afspiegeling is van de kansen in de wedstrijd. We hadden veel meer moeten scoren en dat is het enige kritiekpuntje dat we mogen hebben", aldus Klaassen in gesprek met AjaxTV.

Ajax controleerde de wedstrijd, maar ging niet echt op jacht naar een grote zege. De wedstrijd was daardoor allerminst een spektakelstuk. "We waren veel sterker en het is niet echt een wedstrijd geweest. We speelden prima en zij niet. Zo werd het een eenzijdige wedstrijd, met ook weinig strijd van hun kant. We hadden de hele wedstrijd onder controle. We hebben het gewoon goed gedaan."

De achterstand van Ajax op koploper Feyenoord bedraagt vijf punten. De Amsterdammers zijn na een slechte start van de competitie bezig aan een uitstekende reeks met zes opeenvolgende competitiezeges. Volgende week is De Klassieker in Rotterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner