19.10.2016 10:41

Schöne en Tete niet met Ajax naar Spanje

Lasse Schöne en Kenny Tete zitten niet bij de Ajax-selectie voor het duel met Celta de Vigo in de groepsfase van de Europa League. Zowel de middenvelder als de vleugelverdediger kampt met een voetblessure. Het tweetal blijft dan ook achter in Nederland.

Ajax maakte woensdag op de eigen website de selectie van negentien spelers bekend. Het elftal van hoofdtrainer Peter Bosz zal woensdagavond de reis naar Spanje maken. Schöne was de laatste wedstrijden een belangrijke schakel in het team. Hij knokte zich dit seizoen terug in de basis van de Amsterdammers.

Voor Ajax is het de derde groepswedstrijd dit seizoen. Ajax staat na wedstrijden tegen Panathinaikos en Standard Luik op de maximale zes punten. Celta is de nummer twee in groep G met twee punten minder.

Volledige selectie: 
Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Heiko Westermann, Mateo Cassierra, Hakim Ziyech, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Diederik Boer en Mitchell Dijks.

De wedstrijd is donderdag vanaf 19.00 uur LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner