21.10.2016 11:24

"Van mij geen onvertogen woord over Maas"

Sipke Hulshoff en Arne Slot gaan de komende periode als interim-trainers proberen SC Cambuur op het juiste spoor te krijgen. Het tweetal is de opvolger van de onlangs ontslagen Rob Maas. Hulshoff en Slot zullen voor het duel met FC Oss direct wijzigingen doorvoeren.

"Schieten we er een paar ballen in tegen MVV of FC Den Bosch, dan ziet het er heel anders uit", vertelt Hulshoff in gesprek met Voetbal International. "Van mij zal je geen onvertogen woord over Rob Maas horen. Onze band was goed. Het is jammer dat de mensen hem niet zo hebben meegemaakt als wij intern wel." Cambuur zal tegen Oss een ander systeem hanteren.

Bovendien zullen er een paar andere spelers aan de aftrap verschijnen tijdens het komende competitieduel. "We zitten negen van de tien keer op één lijn. En begin deze week vulden we, afzonderlijk van elkaar, elf namen in. Bleken we alles precies hetzelfde te hebben. Het komt wel goed met ons. En ook met Cambuur. Dat moet."

Heel Leeuwarden zit te wachten op een goed resultaat van Cambuur. "Winnen van Oss en dinsdag van TEC in de strijd om de KNVB beker is nu wat nog meer dan ooit telt." Hulshoff verwacht dat de club uiteindelijk een definitieve vervanger aanstelt. "Natuurlijk heb ik zelf ambitie. Ik ben ook een Cambuur-man, train al acht jaar diverse teams. Maar het gaat nu niet om mij of Arne, maar om de club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner