21.10.2016 19:25

Achahbar geslachtofferd, Menig in de spits

PEC Zwolle-aanvaller Anass Achahbar probeert Ajax-verdediger Joël Veltman achter zich te houden. (24-09-2016)
PEC Zwolle-aanvaller Anass Achahbar probeert Ajax-verdediger Joël Veltman achter zich te houden. (24-09-2016)

PEC Zwolle heeft heel veel moeite met het maken van doelpunten en staat met slechts zes punten op de laatste plaats in de Eredivisie. Teken aan de wand voor coach Ron Jans om zijn nummer één spits naar de reservebank te verwijzen. De van Feyenoord overgekomen Anass Achahbar wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt en wordt tegen Excelsior vervangen door Queensy Menig.

Wout Brama is niet fit en valt buiten de wedstrijdselectie. Zijn vervanger op het middenveld is de defensief ingestelde Django Warmerdam. Verder keert aanvoerder Bram van Polen weer terug in de startopstelling. De ervaren rechtsback krijgt de voorkeur boven de jeugdige Philippe Sandler. Mustafa Saymak en Danny Holla zijn de overige twee middenvelders in Rotterdam.

Excelsior begint met dezelfde opstelling als vorige week tegen Roda JC. Mike van Duinen is de diepe spits. Hij zal worden ondersteund door Fredy en Stanley Elbers. Achter Van Duinen speelt clubtopscorer Kevin Vermeulen. De aanvallende middenvelder maakte, net als Jurgen Mattheij, twee doelpunten voor de Kralingers.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner