23.10.2016 19:14

Van Bronckhorst heeft dubbel gevoel na remise

Feyenoord was zondag de bovenliggende partij tegen Ajax, maar moest genoegen nemen met een gelijkspel (1-1). Door de voorsprong van de Amsterdammers is trainer Giovanni van Bronckhorst ook wel content met het punt.

Met name in de eerste helft had Feyenoord afstand moeten nemen van Ajax, maar dat liet het na. "Het gevoel na de eerste helft was goed. De ploeg voerde het tactische plan uitstekend uit. We hebben voor rust geen kans weggegeven en zelf drie kansen gecreëerd, waaruit we zeker eenmaal hadden moeten scoren", aldus Van Bronckhorst op de clubsite.

"De tweede helft wisten we dat we weer kansen zouden krijgen, alleen wisten we ook dat we niet op achterstand moesten komen. Dat gebeurde helaas wel, daar hadden we wat scherper moeten zijn. We hadden tien minuten nodig om het tegendoelpunt te verwerken, daarna gingen we vol voor de gelijkmaker, ook in onze wissels."

"Uiteindelijk hou ik een dubbel gevoel over aan deze wedstrijd. Met deze kansen die we hebben gehad, had er meer in gezeten. Aan de andere kant weet je ook dat je met nul punten had kunnen achterblijven. Door het gelijkspel blijft het gat op de ranglijst nu vijf punten, dat overheerst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner