24.10.2016 14:31

Liverpool-target niet bezig met transfer

Iñaki Williams (l.) draait weg bij Toni Kroos (r.) tijdens het competitieduel Real Madrid - Athletic Bilbao (23-10-2016).
Iñaki Williams (l.) draait weg bij Toni Kroos (r.) tijdens het competitieduel Real Madrid - Athletic Bilbao (23-10-2016).

Athletic Bilbao-aanvaller Iñaki Williams staat naar verluidt in de belangstelling van Liverpool, maar de razendsnelle aanvaller is niet van plan om de Baskische club op korte termijn te verlaten.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp hoopt Williams naar Engeland te halen, maar het lijkt er niet op dat de Spanjaard trekt heeft in een transfer naar Liverpool. "Ik ben gelukkig bij Athletic", aldus Williams, die een Ghanese vader en een Liberiaanse moeder heeft, maar werd geboren in Bilbao, in gesprek met AS Diaro. "Ik wil bij deze club blijven."

"Ik wil me de aankomende jaren blijven ontwikkelen en in de toekomst wil ik de nieuwe nummer negen van Athletic worden", vervolgt Williams zijn verhaal. "Ik wil San Mamés elke week laten ontploffen en doelpunten scoren, heel veel doelpunten", aldus de 22-jarige aanvaller, die inmiddels 74 officiële wedstrijden in het shirt van Athletic Bilbao heeft gespeeld, daarin wist hij zeventien keer het net te vinden.

De aanvaller heeft bij Athletic Bilbao nog een contract tot medio 2021.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner